Røeggen kommer fra stillingen som produsent i produksjonsselskapet Monster. Men melder nå overgang til TVNorge.

- Jeg er veldig glad for å ha fått med Erlend Røeggen på laget. Han kjenner TVNorge godt gjennom sitt arbeid som produsent på Blanke ark og 4-stjerners middag, sier programsjef i TVNorge, Jarle Nakken.

Som prosjektleder i TVNorge vil Røeggen være sentral i utviklingen av nye programmer på TVNorge, Fem og Max. Sist uke kunne TVNorge avsløre flere av sine store satsinger for neste år.

Les også: Topper laget med TV 2-stjerner

Røeggen er utdannet ved regilinja på Lillehammer og har bakgrunn fra NRK. Som produsent i Monster har han stått bak over 90 episoder av «4-stjerners middag». Han produserte også den kritikerroste serien Blanke ark med Håvard Tjora, som gikk på TVNorge i 2009.