395.000 seere fikk på det meste med seg åpningen av TVNorges nye julekalender «Den unge Fleksnes».

Onsdag var det premiere på TVNorges nye julekalender «Den unge Fleksnes». Åpningsepisoden hadde et snitt på 291.000 seere, mens andreepisoden ble fulgt av hele 361.000 juleklare Fleksnes-venner. Det utgjør en andel på 33 og 36 prosent i aldersgruppen 12-44 år.

TVNorge er svært fornøyd med onsdagens seertall og håper at den positive tendensen vil fortsette.

- Vi har mye godt i vente. Gårsdagens seertall viser at serien var mest sett blant de yngste. Andelen er lavere blant «Fleksnes-generasjonen». Vi venter at også denne gruppen får øynene opp for Reidar Fredrik Frydenlunds tolkning av vår kjære antihelt Marve. Han gjør en helt fenomenal jobb, sier Medhus.

I «Den unge Fleksnes» får vi et gjensyn med den selvsentrerte, men likevel så folkekjære antihelten Marve Fleksnes. Denne gangen som pubertal tenåring.

Marve spilles av 15 år gamle Reider Fredrik Frydenlund.