Det er de samme kjendisene som går igjen i norske tv-programmet, og Dagbladet skriver i dag at gjenbruken er større enn noen gang. Blant annet har alle tv-kjendisene som deltar i «Skal vi danse» på TV 2, har alle deltatt i enten «Fire stjerners middag», «Mesternes mester», «Camp Senkveld» eller «71 grader nord».

- Desto mer kjendisene takker ja til, jo lavere blir verdien ved neste sending. Mange bruker realityprogrammene til å holde liv i kjendisstatusen så lenge som mulig, sier Håkon Rønning i Geelmuyden.Kiese til Dagbladet. Han får støtte av Elizabeth Hartmann i Siste Skrik, som mener kjendisene burde passe seg.

- Enkelte er i ferd med å nå grensen der de er med på alt. Det har gått inflasjon i denne typen program, og da blir ikke gjenbruken bra, verken for programmene eller profilene, sier Hartmann til Dagbladet.