Nettstedet Side3.no, som skal lanseres torsdag, omtales av Hjemmet Mortensen og Nettavisen som et «livstilsmagasin for menn». Det skal inneholde artikler om jakt, fiske, musikk, spill, livsstil og underholdning. Artikler og innhold fra magasinredaksjoner som Vi Menn, Mann, Jakt, Friluftsliv, HjemmePc og Gadgets vil bli å finne på nettstedet.

Utgavesjef for nettstedet blir Lars Wærstad, som har jobbet i TV 2s Sone2 og God Kveld Norge. I tillegg har han vært utgavesjef for Spillmagasinet.no i flere år.

- Nettstedet vil ha en profil som man kan si er et sted mellom GQ, FHM og Esquire, med selvfølgelig en god del norsk virkelighet plassert på toppen. Du vil finne saker om verdens råeste biler, fotballspillerne du ikke vil møte på banen, komikere bare menn liker, fjellklatring, skytevåpen til jakt, motetips og selvfølgelig nok en god dekning av damene menn er opptatt av, sier Wærstad.

Prosjektet beskrives av selskapene som «banebrytende samarbeid mellom Hjemmet Mortensen og Mediehuset Nettavisen». Nettavisen eies av Egmont og A-pressen mens Egmont eier 100 prosent av Hjemmet Mortensen.

- Vi har sett at denne typen stoff fortjener sitt eget magasin, og sin egen innpakning og mulighet til å leve i ett annet tempo enn vår satsning på nyheter, sport og økonomi for Nettavisen, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i Mediehuset Nettavisen.

Selskapene mener nettmagasinet vil ha en levetid som vil skille det fra andre nettsteder i Norge ved at det vil våkne i ti-tiden og holde på til rett før midnatt.

- Vi ser fram til å få vårt unike innhold ut til enda flere lesere på nett. Det forbrukerorienterte stoffet er allerede godt ivaretatt på klikk.no, men med Side3 får vi en ny og stor arena for de gode reportasjene som vi har så mange av, sier direktør og ansvarlig redaktør for virksomhetsområdet Mann i Hjemmet Mortensen, Alexander Øystå.

Totalt vil seks redaksjonelle årsverk være tilknyttet magasinet.