Øystein Ingdahl er ansatt som ny informasjonssjef i HSH. Han kommer fra stillingen som reporter i NRK Dagsrevyen.

- Vi gleder oss til å få en av landets mest erfarne journalister med på laget, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Klerck Nilssen i HSH.

Ingdahl tiltrer stillingen som informasjonssjef 21. september og vil blant annet få ansvar for pressekontakt og oppfølging av HSH kommunikasjonsstrategi. Han har det siste året jobbet i samfunnsredaksjonen i NRK Nyheter. Før det var han ti år i NRK Sporten som journalist, kommentator, programleder og vaktsjef. Ingdahl har utdannelse fra Falmouth College of Arts Broadcasting Studies BA.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i HSH. Jeg har dekket det meste av det som finnes av konkurranser innen sportsverden. Nå sist har jeg også dekket den politiske konkurransen som samfunnsjournalist. I HSH får jeg jobbe for noen av de mest konkurransedyktige bedriftene vi har her til lands. Jeg kan ikke tenke meg en mer spennende jobb, sier Ingdahl.

Kommunikasjonsdirektør Elisabeth Klerck Nilssen er glad for nyansettelsen.

- Vi er en organisasjon i sterk vekst og får stadig nye medlemmer innen stadig flere områder. Da er det godt å få Ingdahl med på laget, med sin brede erfaring fra journalistikken og sitt blikk for de gode sakene, sier hun.