1. februar overtok Rune Kjos TV 2s mangeårige debattprogram "Tabloid". Men det Kjos ikke har overtatt, er det samme antallet seere. For nå er programmet flyttet fra TV 2 hovedkanalen til den langt smalere TV 2 Nyhetskanalen, etter at programmet var truet med nedleggelse før jul.

- Ingen bombe. Vi har aldri ment eller trodd at vi kunne klare å dra over like mange seere som har sett programmet på TV 2, sier Thomas Henschein, redaksjonssjef i TV 2, til VG.

Programmet hadde i snitt 254.000 seere da det ble sendt på TV 2 i januar i fjor. I år har programmet hatt 22.000 seere på TV 2 Nyhetskanalen.

Også NRKs debatt- og aktualitetsprogram "Aktuelt" har hatt svake seertall den siste tiden. Programmet skulle erstatte "RedaksjonEN" på NRK1, men har i snitt hatt 66.000 seere. På premieren var det 126.000 seere som fulgte programmet.