Fredag kveld ble Chand ble kåret til «X Factor»-vinner foran et stort publikum i Telenor Arena. Tv-seerne mente tydeligvis Namsos-rockeren hadde en større x-faktor fremfor jentebandet Shackles.

I dag foreligger seertallene på fredagens finale, og de viser at hele 883.000 seere fikk med seg finalen. Det ga TV 2 en markedsandel på 47 prosent i målgruppen 12+, viser tall fra TNS Gallups tv-meter.

Flere har påpekt at TV 2 har skuffet med seertallene på «X Factor» denne høsten.

Les også: - X Factor er en flopp

Les også: Her er høstens tv-flopper

Men til Kampanje kunne informasjonsmedarbeider i TV 2, Bjarne Laastad fortelle følgende tidligere i dag:

- «X Factor» er på ingen måte noen flopp for TV 2 Tallene har ligget jevnt på godt over en halv million, og i dagens nye konkurransesituasjon er dette fine tall for oss. Vi når dessuten de mest attraktive målgruppene med programmet, og denne kurven har vært stigende, sa Laastad.