Kokkekrigen mellom TVNorge og TV3 fortsetter, både på skjermen og i rettslokalene.

Etter en sesong hjemme hos hobbykokker Norge rundt, er det klart for middagsbesøk hjemme hos landets kjendiser på nyåret. Ifølge TV3 er praten vel så viktig som maten i serien Celebert selskap. Premieren er mandag 4. januar klokken 19.30. Programmet er basert på den britiske seersuksessen Come Dine With Me, som har blitt sendt i mange sesonger på Channel 4 i Storbritannia. Konseptet har også hatt stor suksess i Sverige og en rekke andre europeiske land.

Samtidig er det klart at konkurrenten TVNorge er klar for premiere på sesong to av 4-stjerners middag halv åtte 18. januar. Og i første runde møter vi Berit Riise, Tommy Steine, Henriette Brusgaard og Tommy Shariff.

Dermed får TV3 et aldri så lite forsprang på TVNorge.

I Celebert selskap på TV3 får seerne være med hjem til fire kjente personer, fire dager i uken. Både samtaleemner og matlagingsevner av varierende kaliber vil komme på bordet, og det vil vise seg at mange nye sider ved kjendisene kommer til syne gjennom livlige diskusjoner over middagsbordet. Mange har dessuten en fot i underholdningsbransjen, så ett og annet spennende underholdningsbidrag blir det også.

Den første uken er det celebert selskap hos fotograf Per Heimly, psykolog Kristin Spitznogle, radiomann Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha og billedkunster Unni Askeland.