TVNorges Eva-Charlotte Stenset tar skrittet opp når hun blir en av to programlederne på TVNorges storsatsing «Humorkvelden».

Les også: TVNorge og Unicef i tv-allianse

Men sjefredaktør og administrerende direktør Harald Strømme i TVNorge har tydeligvis større planer for Stenset, som i dag jobber som nyhetsanker i TVNorge-nyhetene som Strømme kort tid etter at han ble toppsjef besluttet å legge ned.

Les også: TVNorge legger ned nyheter, sport og vær

- Hun er blir med videre og da som ansatt i TVNorge. Eva -Charlotte er et strålende tv-talent, etter min mening, så hun kommer vi til å beholde, sier Strømme til Kampanje.

Stenset vil også være med i søsterkanalens FEMs talkshow «Studio 5» i høst.

Les også: Nytt TVNorge-ansikt

Eva-Charlotte Stenset har vært anker både i Oslo-TV og i Aktuelt på TVNorge tidligere. Det var i perioden 2003-2005. Men på vårparten i 2005 ble hun hentet inn som politisk rådgiver for Dagfinn Høybråten for å friske opp medieprofilen til KrF-lederen da han var minister i Bondevik-regjeringen. Stenset har også jobbet som kommunikasjonsrådgiver i CCN Corperate Communication Network.