Schibsted bød i midten av juni 540 millioner kroner for Adresseavisens eierandel på 11,33 prosent i Finn.

Les mer: Adressa nekter å slippe Finn

Men Adresseavisen og konsernsjef Per Axel Koch har altså nå konkludert med at det ikke er i deres interesse å selge den lukrative aksjeposten.

- Rubrikkannonser, både på papir og nett, er et av Adresseavisens kjerneprodukter. Samtidig er Finn.no en strategisk viktig del av Adresseavisens nettsatsing, og et salg av eierandelen i Finn.no er derfor ikke noe Adresseavisen ønsker, skriver selskapet i en børsmelding.

- Adresseavisen vurderer Finn.no som et av Europas mest attraktive selskaper innenfor internett og digitale tjenester og ønsker derfor å bidra til fortsatt vekst og positiv verdiutvikling for Finn.no, skriver selskapet videre i meldingen til Oslo Børs.