Aller-gruppen fortsetter med å rekruttere ledere hos erkekonkurrenten Hjemmet Mortensen. Nå er det klart at Gjyri Helen Werp slutter i kvinnebladet Kamille for å begynne i stillingen som ny sjefredaktør i KK. Dermed skal hun erstatte Bente Engesland som gikk på dagen fra sjefredaktørstillingen i KK denne uken.

Hjemmet Mortensen har nå starten jakten på en ny sjefredaktør i Kamille. Gjyri Helen Werp fortsetter i stillingen inntil videre.

Les også: Arnstad tar KK-tømmene

Les også: Håper på ny KK-redaktør innen en uke

Les også: - Naturlig å søke nye utfordringer

- To fantastiske år
Gjyri Helen Werp forteller at det har vært en vanskelig avgjørelse å ta.

- Etter to fantastiske år i Kamille, er det med tungt hjerte jeg nå forlater Hjemmet Mortensen. Jeg har vært priviligert og fått mange spennende utfordringer i firmaet. Ledelsen har gitt meg god støtte, sterk tillit og har hatt tro på meg hele veien. I tillegg har jeg hatt en flott og samarbeidsvillig redaksjon som alle har fulgt mine ideer og visjoner, og gjort Kamille til den suksessen hun er i dag. Nå fikk jeg et tilbud det ble vanskelig å si nei til. Livet står ikke stille, og tidspunktet for store avgjørelser er sjelden lett å «time», og kan ikke forutses, sier hun.

Beklager avgangen
Administrerende direktør Anne Britt Berentsen i Hjemmet Mortensen beklager at Gjyri Helen slutter.

- Hun har vært en ressurs for Kamille og for Hjemmet Mortensen, sier Berentsen og fortsetter:

- Vi har en meget dyktig redaksjon og vi er trygge på at vi finner en ny, god leder til Kamille. Dette er en av de mest spennende sjefredaktørstillingene i det norske bladmarkedet, sier Berentsen.

Finner toppsjefer i Hjemmet Mortensen
Men i dag har Werp valgt å si opp stillingen til fordel for tilsvarende jobb i Norges største kvinneblad. I Allergruppen vil Werp møte to sentrale toppsjefer som begge har fortid i Hjemmet Mortensen. Hjemmet Mortensen-direktør Rolf Hanche-Olsen ble etter over 20 i konsernet hentet til konsernledelsen i Aller, hvor han begynner om få uker etter seks måneders karantenetid.

Les også: Angriper Hjemmet Mortensen på alle fronter

Hjemmet Mortensens tidligere ukebladdirektør, Tore Sannum, startet i ny toppjobb som direktør i Aller i vinter, og har KK som en av sine ansvarsområder. Han spilte en sentral rolle da Hjemmet Mortensen lanserte Kamille, en blad som gikk rett i konkurranse med nettopp KK.

Vi gjør leserne oppmerksomme på at Kampanje er eid av Hjemmet Mortensen.