Setningen «skal du og jeg gå ut å tisse litt sammen» og finstemt casting sendte forrige Netcom-film opp blant Gullfisk-favorittene. Nå er teleselskapet igjen i gang med ny kampanje, og fortsatt er det skuespilleren og regissøren Aksel Hennie som har regissert filmene.

Les også: Sølvfisk til Lommeringeren

Denne gang handler ikke Netcom-filmen om rare misforståelser, men pinligheten er definitivt fortsatt til stede.

– Ikke alle familier er like. Og når vi har «ærlig talt» som konsept, tenkte vi tiden var kommet for å fortelle hvordan familier egentlig snakker sammen. For selv i de beste familier fortelles det hvite løgner og blir mye sagt mellom linjene, sier Janne Lysø og Stian Johansen hos McCann i en pressemelding

Teamet hos McCann har vært Stian Johansen (AD), Janne Brenda Lysø (tekst), Monika Augustsson (konsulent) og Tone Bøygard (prosjektleder). Byråprodusent har vært Monica Skaar, mens ansvarlig hos kunde er Christine Henriksen Aanestad/Annette Eidesen

Produksjonsselskap er 4 ½ og regissør er altså Aksel Hennie med produsent Vigdis Roset.