I går hadde TV3 premiere på «Dekor inne/ute» klokken 20.00 og «Den rette for Tor» klokken 20.30.

Best gikk det for Tor Mildes «Den rette for Tor» som hadde 159.000 seere i snitt. Markedsandelen i nasjonalt univers ble dermed 12,1 prosent, viser tall fra TNS Gallups tv-meter.

– Det er den mest sette egenproduksjonen på TV3 siden Charterfeber sesong én våren 2006, sier presse- og informasjonsnansvarlig i TV3, Glenn Ø. Støldal.

På det meste hadde programmet nærmere 200.000 seere.

«Dekor inne/ute» hadde 47.000 seere i snitt. Markedsandelen i nasjonalt univers ble 4,4 prosent. På det meste var 127.000 seere innom programmet, og TV3 mener de to programmene fungerte bra sammen.

– Dette er en fantastisk åpning på «Den rette for Tor», og vi er meget fornøyd med seertallene. Dekor inne/ute fungerte dessuten veldig godt som en «lead in» til «Den rette for Tor» med sine høyeste tall mot slutten, sier Støldal.

Les også: Vendela løftet Top Model

Les også: Ingen stjerne-tall for TV3-kjendiser

Støldal mener TV3 har fått en sterk start på høsten.

– Med rekordtall på «Top Model» på mandag og fantastiske premieretall på «Den rette for Tor» i går, har TV3s egenproduksjoner fått en sterk start denne høsten. Søndag er det premiere på «Robinsonekspedisjonen» på TV3, og om drøye to uker starter UEFA Champions League med Rosenborg som ett av lagene, sier han.

PS: Lørdag førstkommende starter TV3 og Viasat også opp sin nye tv-kanal Viasat4.