Premieren på TV3s nye storsatsing og egenproduksjon «Sangstjerner» ble sett av 113.000 seere i gjennomsnitt. Det ga tv-kanalen en markedsandel på 9,9 prosent i riksuniverset 12+, ifølge TNS Gallups tv-meter. Seertallene ligger på nivå med TV3s tidligere egenproduksjoner de siste årene.

– En grei start
På det meste var det 146.000 seere som fikk med seg vokalprestasjonene til diverse a-, b- og c-kjendiser. 62 prosent av seerne var kvinner. Beste målgruppe var kvinner mellom 20-34 år. TV3 doblet seertallene i den aktuelle tidsperioden Sangstjerner sendes i, klokken 20.00-21.30. Gårsdagens er nest beste torsdag hittil i år for TV3. TV3 er derfor fornøyd med starten.

– Det er en grei start, og vi er fornøyd med utgangspunktet vi har fått av premieren. Vi håper og tror at tallene skal bygge seg allerede fra program to og utover i sesongen, etter hvert som spenningen stiger og deltakerne blir stemt ut. Dette er et direktesendt underholdningsshow der hver sending lever sitt eget liv, sier presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV3 til Kampanje.

VG gir premieren på «Sangstjerner» fikk terningkast to i dagens avis.