Med en markedsandel på bare 6,5 prosent i riksuniverset og 89.000 seere ble episode to av «Bare Brita Show» en real nedtur for TVNorge. Kanalen var ikke fornøyd med premieretallene fra sist uke. Likevel var seertallene da milevis bedre med 148.000 seere og en markedsandel på 10,0 prosent.

I kjølvannet av dette klarte TV3 og Vendela Kirsebom Thommessen å øke seertallene for episode to av «Designerspirene». Programmet økte fra 74.000 seere sist uke til 91.000 i går, og var dermed mer populært enn «Bare Brita Show». «Designerspirene» sikret TV3 en markedsandel i går på 6,7 prosent.

– Det er meget hyggelig at vi har en oppgang på «Designespirene», og vi registrerer jo at programmet har flere seere enn «Bare Brita Show» på TVNorge i direkte konkurranse. Vi har tro på videre oppgang etter hvert som handlingen utvikler seg, og tallene viser at mandagen vår fungerer godt mot de kvinnelige målgruppene vi ønsker å treffe denne dagen, sier presse- og informasjonsansvarlig Glenn Støldal i TV3 til Kampanje.

TV3 opplyser også at gårsdagens finale i «Top Model USA» sikret dem et snitt på 103.000 seere.