TVNorge er ikke helt fornøyd med egne tall i forbindelse med premieren på «Birkebeinerne» i går kveld. Premieresendingen fikk 216.000 seere og en markedsandel i riksuniverset på 14,2 prosent, viser tall fra TNS Gallup. Markedsandelen i universet 12-44 år ble 18,2 prosent.

– TVNorge hadde håpet på noen flere seere, men tatt i betraktning interessen rundt ski-VM i forbindelse med Sportsrevyen med utvidet sending, er vi brukbart fornøyde mer seertallene, sier TVNorges researchsjef Vegard Nøss.

Han viser til at programmet hadde en økning gjennom programmet, og at det var over dobbelt så mange som så slutten enn starten av programmet.

– Vi er veldig godt fornøyd produksjonen og anmeldelsen av programmet var også meget bra. Dette sammen med økte seertall gjennom programmet gir oss god tro på at seertallene kan øke i ukene fremover, sier Nøss.