Det første programmet i den første sesongen av «Dansefeber» for ett år siden samlet et snitt på hele 481.000 seere til den halvannen time lange sendingen. Tirsdagens premiere på sesong to klarte litt over halvparten av dette. Dermed kan det virke som om seerne er mer avventende enn i fjor.

Med sendestart klokka 20.00 fikk «Dansefeber» konkurranse fra TV 2s «Svigerdatter søkes». «Dansefeber» sikret seg totalt et snitt på 243.000 seere, noe som utgjør en markedsandel i riksuniverset på 17,1 prosent, viser tall fra TNS Gallup.

Programmet gjorde det ekstra sterkt blant unge kvinner med en andel på 38,7 prosent i målgruppen kvinner 12-34 år.

– Til tross for noe skuffende tall bidro programmet til å løfte TVNorge totalt, og markedsandelen i riksuniverset økte fra 11,3 prosent forrige tirsdag til 12,8 prosent i, går mens prime time-andelen gikk fra 13,1 til 17,1 prosent, skriver TVNorge i en pressemelding.