I tillegg er allerede «På tråden med Synnøve» hektet av i kampen om de største seermassene fredager i det norske tv-markedet. Sist fredag ble det ekstra ille for den etterhvert svært så kjente gullrekka til NRK1 fredager. For med finalesendingen av «Skal vi danse» og to «Senkveld»-programledere i storform, fikk NRK1 denne helgen virkelig tøff konkurranse. «Nytt på nytt» var fortsatt landets mest sette tv-program med 1.113.000 millioner seere, men på de neste plassene var det denne uken uvanlig langt ned til de neste fredagsshowene på NRK1.

Først på en åttendeplass dukket Fredrik Skavlans «Først & sist» opp med sine 728.000 seere, og en markedsandel på 45 prosent i riksuniverset (12+) viser tall fra TNS Gallups tv-meter. Enda lengre ned er det til Synnøve Svabø som fortsatt sliter med å engasjere seerne med sin bølleringing. Seertallene på 406.000 holdt ikke engang til en plass blant de 20 mest tv-programmene sist uke.