Ali er kjent blant annet fra «Rikets Røst» på TV 2, og har jobbet med TV Norges nye julekalender siden mai. Serien «Jul i Tøyengata» har premiere 1. desember, og blir en pastisj på den tradisjonsrike «Jul i Skomakergata», skriver VG.

I serien spiller Ali en innvandrer som har drevet en skomakerbutikk på Tøyen siden 1972.

Det er produksjonsselskapet Seefood som har laget serien for TV Norge – det samme selskapet som lagde julekomisuksessen «Nissene på låven» for kanalen. Tekstforfatterne Sigmund Falch og Håkon Johnson har også arbeidet med «Fremtiden kommer bakfra», «UHU» og «Nytt på nytt».

Også NRK1 og TV 2 satser nytt på julekalenderfronten i år. NRK har satset 30 millioner kroner på serien «Jul i svingen», som er en oppfølger til «Linus i svingen». TV 2 kjøper inn den danske serien «Jul i Valhall», som var en stor suksess på dansk TV 2 i fjor.