Dermed har TV 2-Gruppen fått sitt andre nyhetsanker på plass i løpet av kort tid. Tidligere denne uken ble det klart at Terje Svabø skal begynne å jobbe i TV 2-nyhetene og med TV 2 Nyhetskanalen.

– Vi la virkelig merke til Mah-Rukh da hun dekket jordskjelvet i Pakistan for konkurrenten. Siden har vi fulgt henne nøye og det er veldig gøy at hun nå skal jobbe for TV 2. Vi har notert oss at hun har levert mange hovedoppslag til Dagsrevyen siste månedene, samt at hun er en svært profesjonell programleder, sier nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther.

Mah-Rukh Ali gleder seg til å ta fatt i nye utfordringer i TV 2.

– Jeg føler meg beæret som får være med å bygge Norges første og forhåpentligvis største nyhetskanal. Jeg ville ikke sagt ja om jeg ikke personlig hadde troen på kanalen, sier Mah-Rukh Ali.

Mah-Rukh har tidligere jobbet i Samora magasin og Klassekampen som spaltist, og som nyhetsjournalist i Aftenposten Aften og Dagbladet. Hun begynte i NRK i 2003 som reporter i Dagsnytt, deretter i Dagsrevyen. Hun har jobbet i utenriksavdelingen som reporter, og det siste året har hun jobbet som reporter i innenriksavdelingen til Dagsrevyen, samt programleder for timesendingen på NRK1.