«Kjetil og Kjartan show» hadde igår sesongpremiere, og 424.000 seere fulgte årets debut. Det ga TV 2 en markedsandel på 30,3 prosent i riksuniverset (12+). Det viser tall fra TNS Gallups tv-meter.

Seertallen er sterke, for aldri har flere sett serien noen gang tidligere. Riktignok har serien tidligere vært sendt fredager med tøff konkurranse, men ifølge researchansvarlig John Richard Hewitt i TV 2s markedsavdelig så er onsdager klokken 20.30 heller ikke et tidspunkt uten konkurranse.

– Uansett, en rekord er en rekord, og det lover bra for disse humorgutta i sin tredje sesong. Humor er en viktig del av TV 2s programtilbud og et område TV 2 i det store og det hele oppfattes å være beste tv-kanal i Norge, i følge våre trackingundersøkelser, sier Hewitt til Kampanje.

I sesong én av serien, som gikk våren 2003, så hadde «Kjetil og Kjartan show» i snitt 366.000 seere, mens sesong to, det vil si høsten i 2004, så hadde programmet i snitt 277.000 seere.