Seertallene på gårsdagens premiere av «Charterfeber» hadde i snitt på 239.000 seere, og det ga TV3 en markedsandel på 17 prosent i nasjonalt univers 12+. Det viser tall fra TNS Gallups tv-meter.

– Antall seere vokste under hele programmet, noe som er veldig gledelig, sier programdirektør Hans-Peter Hognestad i TV3 til Kampanje.

Hognstad mener tallene på «Charterfeber» er på høyde med premieren av siste sesong av «Robinsonekspedisjonen» høsten 2004 som hadde 258.000 seere.

– Det er meget sterkt for et helt nytt konsept som Charterfeber, sier programdirektøren.

I tidsrommet «Charterfeber» ble sendt var TV3 Norges nest største tv-kanal i målgruppen15 til 49 år med en andel på 21,6 prosent i nasjonalt univers.

– Hvorfor lykkes et program som «Charterfeber» bedre enn «Ville vesten»?

– Vi hadde jo planlagt for at «Ville vesten» skulle gå i denne sloten. Men det hadde dessverre ikke seernes interesse. Nå har vi lansert et nytt og frisk konsept, og etter tallene fra første program å dømme var dette noe som våre seere likte godt. Vi håper at de fortsetter å holde seg på TV3 på søndagene fram mot sommeren for å se hvordan det går med alle våre venner på charterferie, sier Hognestad.