Finalen ble det mest sette programmet i hele serien med 870 000 seere og en andel på 69,4 prosent. Det minst sette programmet ble sendt andre påskedag med 589 000 seere og en andel 39,1 prosent.

– Dette er rett og slett helt fantastisk. Sett i forhold til markedsandeler slår gårsdagens finale Farmen-finalen i fjor høst. Når syv av ti som ser på tv velger å se på dette sier det mye om konseptet, sier informasjonsmedarbeider Jørund Rasdahl Unneland i TV 2 til Kampanje.

Serien har ikke bare vært god butikk for TV 2 med sine høye seertall, men også deltagerne har hatt god fortjeneste på de ti ukene. I snitt dro deltagerparene hjem med 246 000 kroner. Dette er kroner de må skatte av fordi skattemyndighetene har slått fast at dette er lønn for arbeidsinnsats, og ikke en premie på samme måte som andre premier i tv-programmer.

– Vi konstaterer at deltagerne sitter igjen med en god del penger, og det er jo hyggelig. Nå skal vi vurdere denne serien før vi begynner å diskutere en ny runde Nr 19. Dette gir jo mersmak, men hvorvidt det dukker opp igjen vil jeg ikke spekulere i nå. Men man skal ikke se bort i fra at Nr 19 dukker opp igjen, sier Rasdahl Unneland.

I går kveld var det også sesongavslutning på TV 2s nye mandagsserie, Svindlere, som har gått i seks uker. BBC-serien har hatt ett snitt på 398 000 seere og en andel på 28,9 prosent. ]]>