Da Solfrid Heier tok en reise bakover i sjelen klokken 21.30 kom seerne imdidlertid tilbake. 218 000 fulgte programmet En reise inn i sjelen, noe som ga en markedsandel 13,4 prosent.

– Tallene var rundt det vi estimerte. Oslo Lufthavn ligger litt i overkant, mens vi trodde En reise i sjelen skulle klare litt mer. Vi ser også at Sigurds verden har hatt en bra vekst fra sist gang vi viste serien, så jevnt over er det en bra kveld med fin seerflyt. TVNorge har styrket seg en god del i forhold til tidligere søndager i år, sier research-sjef Vegard Nøss i TVNorge til Kampanje.

Senere i sendeskjemaet har TVNorge «gjemt» unna Plastic Fantastic. Den skandinaviske samproduksjonen startet først 22.45 og da ble ikke seertallene mer enn 125 000 seere og andelen på ti prosent i kamp mot med søndagsfilmen Die Hard og Bruce Willis på TV 2. ]]>