Dermed sluttet teamet svakere enn det som er gjennomsnittet for alle programmene. For i snitt har 761 000 seere fulgt de fire komikerne i de åtte ukene programmet har vært sendt. Det har gitt NRK1 en gjennomsnittlig markedsandel på 52,5 prosent.

Toppnoteringen for programserien ble på 878 000 seere, mens bunnoteringen ble satt da 628 000 seere fulgte premieresendingen.

De fire komikerne har også et godt tak på de yngste tv-seerne. Det er i målgruppen 12-19 år at programmet har den høyeste markedsandelen. Hele 66,3 prosent markedsandel har Team Antonsen i denne målgruppen. Ingen kan dermed beskylde de fire for å bare å tilfredsstille sin egen ironigenerasjon - de over 30 år.

I tillegg var det også siste episode av dramaserien Svarte penger – hvite løgner torsdag. Serien har gått i forkant av Team Antonsen i de åtte ukene.

Snittet for dramaserien endte til slutt på 744 000 seere, noe som har gitt NRK1 en markedsandel på 48,2 prosent.]]>