Bare Gullrekka på fredag og en annen premiere, nemlig Hundehjørnet, greide å slå Tande-P. Hundehjørnet, Robert Stoltenbergs nye serie, startet med hele 1,252 millioner seere og en markedsandel på 76,4 prosent. Anmelderne i avisene er imidlertid ikke like positive som seerne, og har gitt serien anmeldelser omtrent midt på treet.

Gullrekka fortsetter å toge ustoppelig fram på fredagskveldene. Nytt på nytt er igjen ukens mest sette program med 1,431 millioner seere og en markedsandel på 75,6 prosent. Deretter følger det etter hvert mye omtalte Først & sist med Fredrik Skavlan. 1,274 millioner seere fikk med seg det sterkt kritiserte intervjuet med Pelé. Markedsandelen for Skavlan endte på 70,8 prosent.

Beat for Beat havner på fjerdeplass over ukens mest sette programmer, med 1,234 millioner seere og en andel på 70,8 prosent.

På TV 2 er ikke seertallene like høye. Kanalen har ikke sparket i gang sitt vårskjema med blant annet Idol og Senkveld på sendeplanen, og har lite å stille opp med mot NRKs sterke konsepter.

Mesteparten av lørdagskvelden var viet den første av fire deler av en dokumentar om prinsesse Diana. Programmet Diana: Historien om en prinsesse hadde i snitt 302 000 seere (andel 18,4 prosent) på de to nesten timelange delene. Litt senere på kvelden satte Dakar Rally 2004 ny rekord for i år med 375 000 seere og en andel på 28,3 prosent.

Søndag hadde var Gylne Tider på nytt på skjermen med mimring. Programmet hadde 589 000 seere og en andel på 36,5 prosent. Det er en oppgang på nesten 100 000 seere sammenlignet med premieren for én uke siden.

Pål T. Jørgensen kan ikke vise til den samme seerutviklingen med sitt (t) på søndag. Sammenlignet med premieren forrige søndag har programmet en nedgang i antallet seere på 60 000. I går hadde Jørgensen 448 000 seere og en andel på 27 prosent.]]>