– Dette var en god start. Nå håper vi at den halve millionen som fulgte de nye programmene våre, likte det de så og blir med videre. Målet er å lage en humørfylt fredagspakke av høy kvalitet, sier informasjonssjef Geir Mikalsen.

For med henholdsvis 490 000 seere og 505 000 seere for Tommys popshow og God kveld, Dagfinn! hjelper nemlig de to komikerne TV 2 til å innfri sin målsoppnådde om 35 prosent markedsandel denne høsten.

Tommy Steine slår til med en markedsandel på 40,5 prosent, mens komiker-kollega Dagfinn Lyngbø fikk 35,4 prosent markedsandel. Begge kom seg dermed over 35-prosentgrensen. Det viser tall fra TNS Gallups tv-meter.

Det var likevel ikke nok til å løfte kanalen til mer enn 33,6 prosent markedsandel samlet sett fredag.

Kommende helg blir imidlertid TV 2-fredagen komplett når Thomas Numme og Harald Rønneberg har premiere på sitt nye talkshow Senkveld, og mulig er det disse to som kommer til å gi TV 2 det siste lille løftet.

Lørdagen gikk både Klisterhjerne med Arne Hjeltnes og Hasnaoui med Nadia Hasnaoui tilbake. Hjeltnes samlet 363 000 seere, en tilbakegang fra premiere-tallene på 487 000 seere, mens Nadia Hasnaoui slo av 42 000 seere når hun fikk følge av 297 000 seere på sitt program nummer to.

I forrige uke var lørdagen den klart svakeste TV 2-dagen.]]>