Lørdag gikk Klisterhjerne på lufta med Arne Hjeltnes som programleder. Kunnskapsprogrammet fikk 487 000 seere og hadde en markedsandel på 39,4 prosent.

Hasnaoui hadde litt større problemer med å hamle opp med «Med hjarte på rette staden» på NRK1, men hadde respektable 339 000 seere. Andelen for TV 2s nye talkshow på lørdagen var 24,5 prosent.

– Dette er en markant forbedring i forhold til hvor mange seere vi vanligvis har om lørdagene. Vi er godt fornøyd med selve programmene, og mener vi lager et godt og severdig alternativ til NRK, sier programdirektør Nils Ketil Andresen i en melding.

Litt senere på kvelden var Dorthe Skappel tilbake med sesongpremiere på God Kveld, Norge!. Også dette ble det mest sette programmet i sendetidspunktet, og hadde 460 000 seere og en andel på 37,5 prosent.

Farmen søndag kveld var første ukesfinale. I snitt fulgte 640 000 seere med på programmet og det var det desidert mest sette på norske tv-skjermer da det gikk på lufta. Markedsandelen var 44,45 prosent.

Sammenlignet med første ukesfinale for to år siden, lover gårsdagens program godt. Da første deltager måtte forlate Farmen for to år siden var seertallene 423 000 seere og en andel på 28,5 prosent.
]]>