Det ga en markedsandel på 22,7 prosent i sendetidspunktet. Dermed starter guttene noen prosentpoeng over snittet til Hope, men med nøyaktig like mange seere som Hope sluttet med. 394 000 seere er det samme Hope hadde på sin finalesending.

Idol hadde fredag 428 000 seere og en andel på 25,1 prosent. Det er en nedgang fra fredagen før. Fredag var første sending hvor tv-seerne kunne stemme på sine favoritter.

Etter at kandidatene hadde vært i ilden, ble det senere på kvelden avslørt hvem som hadde vunnet publikums gunst. Programmet hvor resultatene ble offentliggjort hadde over 100 000 seere mer enn selve hovedprogrammet. Resultatene ble sett av 537 000 og hadde en andel på 3,9 prosent.

Søndag hadde Vil du bli millionær? premiere med en ny vri. Nå er det par som skal delta i konkurransen om pengepremien. Premierene ble sett av hele 715 000 seere og hadde en markedsandel på 41,9 prosent. ]]>