– Vi er veldig glade for de seertallene vi fikk, og det er hyggelig at så mange valgte å følge sendingen. Men det er bare seertall for én dag og én sending, sier programleder i RedaksjonEN, Viggo Johansen, til Kampanje.

Fasit for RedaksjonEN i går kveld på premieren ble 460 000 seere, mens Pål T. Jørgensens Tabloid måtte nøye seg med 300 000 seere.

– Blir dette styrkeforholdet utover høsten?

– Nei, dette kommer til å variere. I går hadde vi et interessant tema som traff seerne, og vi opplevde en enorm stor pågang av henvendelser etter sendingen. Nå må vi fortsette å finne de historiene som berører folk, sier Johansen.

– Har du gitt noen trøstens ord til Pål T. Jørgensen?

– Jeg har ikke snakket med Pål i dag, men både han og jeg vet at seertall er noe som svinger, og det kommer det til å gjøre utover høsten, sier Johansen.

NRK-foto: Anne Liv Ekroll.]]>