Norsk Avisdrift avvikler driften i Oslo, mens utgivelsen av Byavisa i Trondheim opprettholdes. Norsk Avisdrifts formål om utgivelse av gratisaviser i Norge er uendret, melder børsnoterte Søndagsavisen, som eier 100 prosent i Norsk Avisdrift. – Det lykkes ikke for Norsk Avisdrift å skape en tilstrekkelig annonseomsetning i 1. halvår 2002.
Selskapet slår fast at nedleggelsen vil påvirke konsernets driftsresultat negativt i 2002, skriver Osloposten i en melding til Københavns Fondsbørs. Osloposten har vært en dyr affære for Søndagavisen. Danskene har tapt flere titalls millioner kroner på gratisaviseventyret i Norge. Tidlig i år lovet administrerende direktør Robert Busch i Norsk Avisdrift bedre resultater etter at årets start var den verste i selskapets historie. Men annonseomsetningen fortsatte å stupe.

Toppsjefen i Norsk Avisdrift hevdet overfor Kampanje i juli at målet om driftsbalanse neste år fortsatt var realistisk. – Jeg er sikker på at Osloposten skal greie å konkurrere med hvilken som helst mediebedrift på annonsemarkedet. Vi driver med kontinuerlig forbedring av de redaksjonelle produktene i selskapet. Jeg tror kreative forbedringer av produktene vil styrke oss i annonsemarkedet. I tillegg har vi skiftet ut hele annonsestaben. Når det nye selgerkorpset får luft under vingene, vil resultatene komme, sa Busch til Kampanje. Nå er Osloposten historie.