Fredagens flaggskip på NRK1, Først & Sist, måtte med 826 000 seere svelge en liten nedgang denne uken, og Hewitt er godt fornøyd med at TV 2 ser ut til å ha karret til seg noe av helgemarkedet.

– Jeg er godt fornøyd med alle premierene våre, selv om vi er smertelig klar over at det kanskje ligger en liten ekstra nysgjerrighetsfaktor i premieretallene, sier Hewitt.

Hilde og Brede Show ble vinneren blant helgens premierer på TV 2 med 630 000 seere og en markedsandel på 38,4 prosent. Frithjof Wilborn, som lørdag debuterte med sitt nye show, Mine damer og herrer, måtte nøye seg med 566 000 seere og en andel på 33,9 prosent.

Da gikk det bedre for Wilborn i Vil du bli millionær?, som fredag oppnådde årsbeste med 801 000 seere. Også Senkveld med HC Andersen og Tommy Steine og God Kveld, Norge holder skansen på fredagskveldene.

Senkveld hadde 529 000 seere og en andel på 35,6 prosent, mens Dorthe Skappel fikk med seg 572 000 seere på sitt underholdningsprogram. Det ga en markedsandel på 38,9 prosent, viser tall fra Norsk Gallups tv-meter.]]>