– Vi kunne selvsagt ikke la være i å annonsere på TV – men vi gjorde det med en liten vri, sier foreningens leder Bjørn Solvang.

Last ned gratis e-bok her!

 

TV + Banner = Effekt(?)

For selv om boken «TV virker fortsatt – et oppgjør med digitale myter» lanseres digitalt som en ebok, så foreningen seg nødt til å benytte TV-reklame.

– Selv vi i Foreningen Tenk TV har tro på digital annonsering – men i kombinasjon med TV håper vi selvsagt på langt bedre effekt. Så er det jo noe ekstra artig med en TV-reklame for en digital annonse for TV-reklame da, sier Solvang.

Saken fortsetter under filmen.

Les også: Fersk bok tar et oppgjør med digitale myter

Behov for mer kunnskap

Den aktuelle boken er skrevet av den danske forfatteren Henrik Jensen, og er på oppdrag fra foreningen Tenk TV oversatt og tilført relevante eksempler fra norske annonsører.

– Hensikten med boken er å gi annonsører et bedre grunnlag slik at de får best mulig avkastning på medieinnvesteringene sine. Her må vi ærlig innrømme at vi på vegne av TV-bransjen har vært for dårlige til å synliggjøre dokumentasjon, sier Solvang som legger til:

– Alt handler om å finne den rette balansen i mediemiksen, og selv om boka naturligvis fokuserer på TV-reklame, skal ikke du som leser være redd for å bli ført bak lyset. Alt i boka er vel dokumentert, sier Solvang.

Last ned TV virker fortsatt – et oppgjør med digitale myter, gratis her!