Ekstra inntektspotensiale for publisister

Teads kontekstuelle teknologi er integrert i mange av verdens største nettsteder som f.eks. BBC, ESPN, El Pais, Der Spiegel, CNN, The Guardian, Financial Times og Forbes. I Norge er Teads i prosess med å inngå samarbeid med flere publisister. Å jobbe med Teads gir publisister en ekstra inntekt fra videoannonsering. I tillegg vil norske publisister se en del av omsetningen komme fra internasjonale annonsører, som ønsker å nå nordmenn.

Nye muligheter for annonsører

For annonsører gir dette også nye muligheter. Thomas Timm Stensrud, salgsdirektør i Teads Norge, sier at allerede nå kan annonsører benytte Teads- teknologien, gjennom norske publisister. Det innebærer en kontekstuell løsning, hvor man i tillegg til nøkkelordsanalyse, tar i bruk semantisk analyse, som igjen bidrar med å faktisk forstå emnet/emnene og dermed kan plassere den mest relevante videoannonsen, basert på innholdet i en artikkel.

Før en videoannonse blir plassert, vil Teads matche den med en av sine 500 kontekstuelle kategorier, for å sørge for at riktig videoannonse blir plassert i riktig kontekst. Best mulig relevans sikres ved at Teads analyserer hva brukeren leser, tid brukt på artikler, nettleser info, geografi, vær, type enhet og sentiment på artikkelen/siden. Dette gjøres uten informasjonskapsler/cookies.

Kvalitetsannonser, sterk ROMI og attraktive samarbeid

- Teads har lykkes i over 50 markeder, og med det menes at annonsørene ser en sterk ROMI på sine investeringer gjennom å ta i bruk Teads sin kontekstuelle annonseløsning. Samtidig ser publisistene en inntektsstrøm de er tilfreds med. I flere markeder er Teads en av de aller største økonomiske bidragsyterne til publisistene og det er noe vi ønsker å få til i Norge også, sier Thomas Timm Stensrud.

- Kombinasjonen av en sterk kontekstuell teknologi og samarbeidet med verdens fremste publisister, har ført til at Teads tiltrekker seg globale annonsører, som verdsetter høy brand-safety og kvalitetsmiljøer i form av profesjonell journalistikk, fortsetter han.

Teads sin egen kreative avdeling med 120 ansatte, Teads Studio, sørger for at samtlige kampanjer er optimalisert for KPI´ene som er satt. «Dette er en tjeneste våre kunder bruker kostnadsfritt», sier Timm Stensrud.

Teads «In-read» formatet plasseres i hjertet av redaksjonelle artikler, for optimal visningstid og høy VCR/VTR. Flere studier viser at dette formatet gir en betydelig lavere CPCV (kost per 100% ferdig videoavspilling) enn Facebook. Teads selger primært video på CPCV, nettopp med ønske om at annonsører skal få det de faktisk betaler for.

For mer informasjon om Teads Norge, kontakt Thomas Timm Stensrud:

E-post: thomas.stensrud@teads.tv

Mob: 92629332

Teads format – klikk her: BMW & Washington Post

Teads format – klikk her: H&M & Cosmopolitan