Off Piste har igjennom 25 år erfart at mennesker er opptatt av unike og personlige opplevelser som kan vare livet ut. Selskapet opplever at kundene får mindre tid i en hektisk hverdag, samtidig som de ønsker meningsfylte opplevelser sammen med venner, familie og kollegaer. Tiden vi lever i preger behovene og ønskene våre, som igjen stiller høyere krav til opplevelsesbransjen.

– Våre kunder vil ha løsninger designet spesielt til dem, samtidig som de vil ha kvalitet, erfaring og gjennomføringskraft. Pandemien har også betydd at kundene våre ser mer og mer til hjemlige trakter når de søker opplevelser. Kunder ønsker kortreist og bærekraftige opplevelser, samtidig som de vil fortsette å oppleve andre kulturer og klimaer. Dermed må bærekraft bli en sentral del av opplevelsesbildet. For oss blir fokuset å velge kvalitetsprodukter og leverandører som produserer og leverer bærekraftig, og investere i lokalt næringsliv for å redusere fotavtrykket vi setter igjen, forteller Jan Axel.

Korona har gitt utvikling og modernisering

Det har vært et hardt år med pandemi og kanskje særlig for selskaper som lever av å skape fysiske opplevelser. Jan Axel legger ikke skjul på at det har vært et tøft år for Off Piste, men det har også gitt rom for å jobbe med strategi og utvikling, samtidig som selskapet har levert digitale løsninger. Fremover ønsker Off Piste å bygge videre på erfaringen sin og modernisere kjernevirksomheten. Selskapet skal fortsette å skape fysiske opplevelser.

– Vi skal være Off Piste 2.0. Vi skal samle medarbeidere, partnere og kunder for å bygge kultur, og da tror vi det er de fysiske møtene og opplevelsene som vil stå sterkest. Veien til Off Piste 2.0 handler om å heve kvaliteten på kundereisen og skape et mer strømlinjeformet selskap som er attraktivt både for ansatte, kunder og partnere. Vi flytter inn i nye, freshe lokaler sentralt i Oslo og jobber med å utvikle kompetansen vår. Vi skal heve selskapets kunnskapsbase og modernisere hvordan vi forvalter kunnskapen. Vi tar et kvantesprang og tiden for oss er nå, sier Jan Axel.

Off Piste søker nye medarbeidere

Med kvalitetsbevisste kunder og mer tilgjengelig informasjon stilles høyere krav til innsikt og kunnskap om hva som skjer og hva som vil komme. Her vil Off Piste styrke laget og skal ansette dedikerte ressurser som skal tilføre ny kunnskap, kompetanse og giv. De nye rollene vil være viktige gå-til-personer i selskapet som skal ta del i å skape drømmen, konseptet og ingrediensene for unike opplevelser.

– Dette er sentrale stillinger som vil kunne påvirke, forme og bidra til utvikling av Off Piste, og er noe vi gleder oss til å få på plass, sier Jan Axel.

Vil du være med å skape drømmer?

Off Piste består i dag av erfarne, dedikerte og flinke prosjektledere som er genuint opptatt av å levere og prestere. De omtaler seg selv som designere da ingen av leveransene er like og et hvert produkt er tilpasset kunden.

– Du får en ekstremt variert arbeidshverdag og jobber med de beste! Vi er oppdagende personer som hele tiden prøver å tenke annerledes for å løse utfordringer. Hos oss er ikke ‘nei’ et ord, alt er mulig. Vi er en del av opplevelsen, heier hverandre fram og er lidenskapelig opptatt av det vi driver med.

Er du nysgjerrig på å utforske mulighetene hos Off Piste? Les mer om stillingene her:

Insight and Network Manager

Concept and Design Developer

Office Manager

Om Off Piste

Off Piste leverer unike og personlige opplevelser til bedrifts -og privatkunder. Med lang fartstid og bred kunnskap om «det beste livet har å by på» har selskapet bygget et solid nettverk av nasjonale og internasjonale partnere.