I over 40 år har Mediaforum vært et knutepunkt i mediebransjen, og i år er intet unntak. Gjennom årlige prisutdelinger som Medieprisen, Annonsørprisen, Hedersprisen og Norges Beste Medieselger sikrer Mediaforum at høy fagkompetanse og sterk bransjeforståelse løftes frem og hedres. Når Mediaforum nå skal avholde årets konferanse den 4. november på Gamle Museet i Oslo, kan du være med på å avgjøre resultatet på hvem som stikker av med seieren som Norges Beste Medieselger. 

Klikk her for å nominere kandidater til Norges Beste Medieselger

Hvem kan bli Norges Beste Medieselger i år?

Norges Beste Medieselger er prisen som skal hedre enkeltpersoners prestasjoner gjennom året som har gått. Målsettingen er å løfte frem de medieselgerne som virkelig gjør en forskjell i arbeidet med mediebyråene og annonsørenen - hvem er det som alltid gir det lille ekstra, eller som er utpreget god til å forvalte sin kompetanse til fordel for annonsører? 

Det kan du være med på å bestemme ved å klikke deg inn her!

Årets jury består av Martin Wenstad Janssen (Cavai) juryleder, Janine Lauritzen Roth (RED Media), Stein Knestang (OMD), Elise Sandbu (UM), Kjetil Branæs (Carat), Hanne Brauten (Wavemaker), Martine Nerland (Mindshare), Cecilie Skjøren (Mediacom), Andre Skoog (PHD), Gard Leren-Lindström (iProspect), Andre Davidsen (Starcom), Kjetil Joa (Re:Media), Siv Lægreid (Zenith), Hanne Gilje Sekse (Try Opt) og Nina Gade Tenvik (Kampanje). 

Juryleder Martin Wenstad - som for øvrig stakk av med prisen i 2019 - forteller at prisen Norges Beste Medieselger henger høyt.

- Prisen bør tildeles den kandidat som tydelig skiller seg ut når det kommer til faglig kompetanse, evne til å sette seg inn i kundens marked, finne løsninger som skaper verdi, og evner å styre salgsprosessen fra idè til gjennomføring, rapportering og evaluering, sier Wenstad.

Klikk her for å nominere kandidater til Norges Beste Medieselger

- Medieselger er nok av mange i bransjen et litt misforstått yrke 

Fjorårets vinner Per Christian Strand Teslo legger ikke skjul på at det å bli kåret til Norges Beste Medieselger var en hyggelig anerkjennelse fra de man jobber tettest med. Samtidig mener han prisen har bidratt til mer enn bare heder og ære.

- Denne prisen har gjort at jeg har fått kontakt med enda flere i bransjen, og fått stiftet mange hyggelig bekjentskaper på tvers av både kunde, byrå og andre medier. I tillegg er det en fin bekreftelse på at verdiene jeg står for og har tatt med inn i rollen min blir satt pris på.  

Teslo forteller videre at han mener denne prisen er veldig viktig, da medieselger for mange i bransjen er et litt misforstått yrke. 

- En god medieselger skal kunne balansere både interne og eksterne interesser, ha god faglig kompetanse, kunne tenke langsiktig, og kunne tilføre kundene verdi helt fra idé til rapportering. Det er nok mange som kunne hatt godt av erfaring innen mediesalg for å få økt forståelse av hvilke egenskaper som kreves av en kompetent medieselger, og få økt forståelse for hva det vil si å ha et godt samarbeid med medie.

Hvem som stikker av med seieren avsløres under årets Mediekonferanse den 4. november på Gamle Museet i Oslo sentrum - hvor tematikken har fått navnet “Andre Boller - historier om endring”. Les mer og sikre deg billetter til årets konferanse her!

Klikk her for å nominere kandidater til Norges Beste Medieselger!

FJORÅRETS VINNER:

Per Christian Strand Teslo mottok prisen for Norges Beste Medieselger i 2020.