Tirsdag 27. september inviterer vi til halvdagsseminar om B2B-markedsføring på Vika kino. I forrige uke skrev vi om de fire foredragsholderne som skal på scenen før pausen, mens denne uken fokuserer vi på delen som kommer etter pausen.

I denne delen vil vi nemlig høre om de 3 viktigste faktorene for å lykkes med B2B-markedsføring, sosiale medier og merkevarebygging for B2B-bedrifter, og til slutt hvordan du kan lykkes med PR i B2B.

Førstemann ut på scenen etter pausen er Tor Magnus Kolflaath, gründer i Inbound. Han vil blant annet snakke om hvordan du kan lykkes med en 3-årsplan, og hva de beste gjør innen B2B-markedsføring. Tor Magnus har 20 års erfaring med digital markedsføring, og brenner for ROI-basert markedsføring.

Deretter får vi høre fra Couplers daglige leder, Sigurd J. Vik. Han vil rette søkelyset mot bruken av sosiale medier for B2B-bedrifter, når han skal holde innlegget "Sosiale medier for B2B - seriøst? Hvordan vinnerbedrifter finner kunder, partnere og ansatte i 2023".

Cathrine Stensland er daglig leder i Metro Branding og rådgiver for flere av landets sterkeste bedrifter innen merkevarestrategi, prosessledelse og kommunikasjon. Hun vil gi oss innsikt i den kommersielle kraften i B2B-branding, og forklare hvorfor og hvordan langsiktig merkevarebygging er viktig når du jobber business to business.

Til slutt denne dagen møter vi Rolf Aaneland som er daglig leder i Publicis MSL. Han vil holde innlegget «Slik lykkes du med PR i B2B». PR kan nemlig spille en avgjørende rolle i å posisjonere selskapet og produktene dine. I dette foredraget vil du få konkrete tips til hvordan du lykkes både strategisk og operativt med PR-arbeidet. 

Til å lede oss gjennom dagen kommer Eirik Norman Hansen som antakelig er en kjent og kjær konferansier og foredragsholder for de fleste. Eirik driver i dag sitt eget selskap som hjelper bedrifter i inn- og utland med å vokse og tilpasse seg den digitale verden. Han har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker.

Det er allerede påmeldt over 220 mennesker fra flere enn 120 ulike selskaper så det kan være lurt å sikre seg billett før det blir utsolgt. Velkommen til en lærerik formiddag på Vika Kino 27. september!

Les mer om halvdagsseminaret her!