Denne uken ble det klart at gaming-milliardær Morten Klein fra Klein Group kommer til konferansen med sine planer for hva han tror er det the next big thing innenfor underholdning og e-handel på de nye store tech-plattformene.

Klein, som i disse dager jobber med et helt nytt prosjekt, kommer til konferansen vår med foredraget «Hvordan gaming-opplevelser kommer til å forandre måten vi shopper på i Metaverset».

- Etter hvert som Metaverset blir en realitet kommer det til å påvirke selskapene vi investerer i allerede nå, sier Klein til Kampanje.

Morten Klein startet som bartender og dørvakt i Oslo og var i år 2000 deltager i Norges første daglige realityserie på TV, «Baren». Deretter satset han på gaming, spill og poker og er i dag blitt en av Norges rikeste skjønt det meste kommer fra investeringen i spillselskapet Cherry. Ifølge Kapital er Klein god for 1,75 milliarder kroner noe som gir ham en plass blant Norges 200 rikeste. Klein Group har de siste årene fortsatt å investere tungt innen spill og gaming og jobber i dag i skjæringspunktet merkevarer, sosiale medier og data.

Strømming og lyden

Lyden av musikk, radioprat og underholdning – the sound of money – og strømming blir noen av de store vinnerne på mediemarkedet i de neste fem årene. Sammen med kino og utendørsreklamemarkedet, er «Musikk, radio og podkaster» også en av de mediekanalene som henter seg sterkest inn igjen etter koronapandemien.

- Vi ser at vi bruker stadig mer tid på podkast. Dette, i kombinasjon med at inntektsmodellene begynner å komme på plass, gir svært gode muligheter. Det blir spennende å følge utviklingen fremover og hvem som lykkes i å ta sterke posisjoner i markedet, sier PwC-partner, Eivind Nilsen.

Torsdag 4. november slipper revisjons- og konsulentgiganten PwC sine ferske prognoser for hele det skandinaviske medie- og underholdningsmarkedet. Det skjer på Kampanjes store konferanse «Media Business 2021-2025 – kampen om en bedre verden». I de ferske femårsprognosene tar PwC og partnere Eivind Nilsen og Øystein Sandvik for seg vinnerne og taperne på medie- og underholdningsmarkedet.

Media Business-konferansen 4. november på Hotel Continental får du også høre om aktuelle næringslivstemaer som bærekraft, mangfold, datakriminalitet og medieeierskap!

Les mer om konferansen og meld deg på her!