Årets Content Marketing-konferanse er heldigital og produsert mer som en TV-sending. Konferansen er delt opp i fire deler som er veldig viktig å ha kontroll på for å lykkes med innholdsmarkedsføring: 1. Hvordan lage innholdsstrategier som virker, 2. Hvordan lykkes med innholdsproduksjon, 3. Hvordan nå de ulike målgruppene og 4. Viktigheten av kreativ distribusjon.

Hver del består av både foredrag og case-presentasjoner, før de oppsummeres i en sofaprat med vertene. Her er vi så heldige å få to gamle travere innen faget som verter for konferansen, Pia Tryland fra Chili Media og Kim Nygaard fra Metro Branding.

Her kan du se en video med årets programledere. 

 

Etter en lang dag med innspilling av over 20 foredrag, flere intervjuer, og oppsummeringer i sofaen, tok vi en prat med Kim og Pia.

- Utrolig gøy å få være programvert og oppsummere foredragene fra konferansen. Så mange lærerike forelesninger og spennende case som setter innholdsmarkedsføring på agendaen. Som SEO-nerd er det ekstra hyggelig å se at så mange klarer å forene søkeanalyser- og optimalisering med innhold i ypperste klasse. Her er det mye å lære for mange!, sier Kim.

- På Content Marketing-dagen i år blir det utrolig mange gode foredrag fra alle områder innen faget. Og virkelig gode case-presentasjoner! Det var også utrolig gøy å oppsummere foredragene med Kim Nygaard i sofaprat, tilfører Pia.

Konferansens innhold er bredt og noe for enhver smak. Vi kommer blant annet til å dukke innom viktige spørsmål som: «Hvordan bruke innholdsmarkedsføring strategisk i et merkevareperspektiv», «hvordan gjøre relevans til ditt konkurransefortrinn», «hvordan lage innhold for hjerte og hjerne», «hvordan nå målgruppen din mest effektivt og på deres premisser» og «hvordan bruke teknologi for å nå målgruppen din i riktig kontekst?».

I tillegg presenteres en rykende fersk undersøkelse om innholdsmarkedsføring fra International Content Marketing Forum (ICMF). Metro Branding er Norges representant for undersøkelsen og dataene er samlet inn med hjelp fra ANFO. En del av spørsmålene du får svar på her er: «Legges kreftene i innsikt og planlegging, eller blir innholdsproduksjon og spredning prioritert? Hvordan har Covid-19 påvirket innholdsmarkedsføring? Og skiller Norge seg fra trendene i resten av Europa?».

Det er allerede 380 påmeldte fra over 170 bedrifter til Content Marketing-dagen 2021. Den digitale konferansen går av stabelen 9. - 11. februar, og du kan se den når du vil og hvor du vil i denne perioden.

Mange bedrifter har meldt på hele markedsavdelingen sin for å danne en felles plattform for markedsarbeidet i 2021, noe som er spesielt viktig når de fleste sitter på hjemmekontor. Bli med du og da vel, og få gjerne med deg dine kollegaer også!

Les mer om Content Marketing-dagen 2021 her!