Hva er det som er unikt med din merkevare? Det spørsmålet er helt uinteressant, mener merkevareekspert Alf Bendixen. Se hvorfor i videoen under!


«Digital masterclass: Merkevarebygging» består av forelesninger, case-presentasjoner, diskusjoner og oppsummeringer. Det var over 250 som deltok i forrige runde som ble avholdt høsten 2020, med overveldende positive tilbakemeldinger som denne fra en Equinor-ansatt:

"Det er mye synsing om faget vårt, hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Å bygge merkevare er viktigere enn noen gang, derfor er solid kunnskap om merkevarebygging viktigere enn noen gang. Jeg kan anbefale masterclassen på det varmeste"
- Tidligere deltaker fra Equinor ASA

Lær å skape vekst – les mer!

I mai og juni lanserer vi en helt ny versjon av masterclassen! Selv med fornøyde deltakere i høst, har vi oppgradert kurset slik at du i enda større grad skal være i stand til å sette oppskriften ut i live:

  • 3 online leksjoner som gjennomgår de viktigste områdene for å skape vekst gjennom merkevarebygging, basert på forskning. 
  • Avsluttende oppsummering og vei videre.
  • Ukentlig live Q&A på Zoom og felles diskusjon av hver hovedbolk samt konkrete caser. 
  • Kompendium med kilder og tips til faglitteratur.
  • Masterclass-diplom i merkevarebygging signert kursholderne og Kampanje.


Målet med masterclassen at du skal sitte igjen med en forståelse av hva beste praksis på å bygge merkevarer er anno 2021.

Kurset vil foregå over tre onsdager i denne våren (19.05, 26.05 og 02.06). Hver onsdag får du tilgang til en videoforelesning på 90 minutter, som du kan se når og hvor du vil i løpet av dagen. I tillegg vil kursholderne møte deltakerne på live Q&A på Zoom hver onsdag klokken 14:00.

Les mer om «Digital masterclass: Merkevarebygging» her!