Stillingskarusellen på Kampanje.com har sett en sterk vekst i antall stillinger de siste månedene. Og det vil trolig fortsette å øke ifølge rekrutteringsrådgiver i Teft, Ole Janzso.

- Det vil ikke overraske oss om antallet ledige stillinger skal øke enda litt mer inn mot høysesongen som vanligvis er i mai, skrev Janzso i en kommentar på Kampanje.com for noen uker siden. 

Med så mange stillinger ute er det også kamp om de beste kandidatene, og ikke minst om å fange oppmerksomheten deres. Det er derfor viktigere enn noensinne å være synlig der de er og i rett kontekst. 

- På Kampanje.com når vi over 100.000 medie- og kommunikasjonsfolk hver eneste uke. Ved å publisere en stillingsannonse på Kampanje.com så treffer man riktige søkere i riktig kontekst og i rett modus, sier kommersielt ansvarlig i Kampanje, Nina Gade Tenvik.

Janzso skriver at de i Teft så langt ser en fallende respons så lang i 2021, og må jobbe enda hardere og smartere for å nå ut til relevante kandidater.

- Det er grunn til å tro at kampen om oppmerksomheten til ledere og spesialister i media- og kommunikasjonsbransjen blir tøff i året som kommer, fortsetter Ole Janzso i sin kommentar.

Tilstanden i stillingsmarkedet for medie- og kommunikasjonsbransjen nå er gunstig for arbeidssøkere, og kampen om de bedre hodene er tøff. Derfor holder det ikke lenger å bare publisere en stillingsannonse i egne kanaler for å bli lagt merke til. Suksessfaktoren er rett og slett å være synlig der flest attraktive kandidater er i rett kontekst og rett tid.

- En stillingsannonse som kandidaten ser i arbeidstiden foran pcen har også større verdi og konverterer bedre enn en post på Facebook som man sveiper forbi på mobilen i sofaen, fortsetter Nina Gade Tenvik.

- Når kampen om kandidatene er så hard som nå ser vi også at det er stor verdi for selskapene som ansetter å profilere seg og være synlig i våre kanaler. Det gir et signal til bransjen om at de vokser og satser, hvilket også er viktig for å fremstå som en attraktiv arbeidsgiver og således bli valgt, avslutter hun.

Skal du rekruttere? Sjekk ut våre stillingspakker her eller ta kontakt med Hanna Boyson eller Nina Gade Tenvik.

Er du på jakt etter en jobb i medie- og kommunikasjonsbransjen? Her finner du de mest attraktive stillingene i bransjen.