31. januar samler vi en rekke dyktige folk på Vika kino for å dele sin kunnskap rundt employer branding – et fagfelt som kanskje er enda viktigere enn før, gitt et sterkt arbeidsmarked med stor konkurranse om arbeidstakerne og arbeidstakere som kanskje er mer bevisste i sitt valg av arbeidsgiver enn noen gang før.

Les mer om Employer Branding-seminaret her!

Universum kartlegger hvert år hva norske bedrifter legger vekt på når de jobber med employer branding. Carlo Duraturo, Global Account Director i Universum, kommer til seminaret for å å legge frem deres undersøkelse som sier noe om størrelsen på employer branding-budsjettene hos de største arbeidsgiverne. Carlo har jobbet for Universum i en årrekke med internasjonal erfaring fra Norden, Syd-Europa, Asia og Midtøsten.

Carlo vil gi oss innsikt i både fokusområder og ressursbruken når norske virksomheter jobber med nettopp employer branding.

Hvordan får du folk til å jobbe for deg og bli i jobben? Og hva er faktisk viktig for talenter og ansatte og ikke minst hvordan finner du ut det? Det skal Kirstine Rust fra NoA Consulting si noe om i sitt innlegg der hun viser hvordan man oppnår et lønnsomt employer brand med en datadreven tilnærming.

Kirstine er en erfaren strategisk rådgiver med ekspertise innen driverundersøkelser, lønnsom posisjonering og employer branding. Hun brenner for å komme til bunns i hva som faktisk driver folks valg, bygge en tydelig strategi rundt ekte behov, og ikke minst få strategien til å leve i hverdagen. 

Kampen om de beste folka er beintøff, og mangfold gjør oss bedre. Men hvordan nå gjennom støyen i en svært mannsdominert, og teknisk bransje? Dette skal Tone Helene Angsund som er kundesjef i Trigger og Metha Leonhardsen som er organisasjonssjef i Mesta fortelle om i sitt innlegg «Mesta søker bredt». Her får vi innsikt i hvordan Mesta snudde opp ned på alt i sin siste kampanje. De søkte etter de som aldri hadde jobbet med vei. Gjennom kreative grep, og god innsikt klarte Mesta å skille seg ut i mengden, og tiltrekke seg hele 1200% økning i søknader, og øke kvinneandelen til 43%. Dette blir et inspirerende foredrag, fylt med praktiske tips du kan bruke i morgen.

Metha jobber med strategisk HR og bærekraft hver eneste dag. Hun elsker mennesker, kompetanseutvikling, og mangfold.

Tone er et fyrverkeri på scenen. Hun har en egen kraft og ekte lidenskap for kundene sine. Tone har jobbet med medier, reklame og teknologi i over 20 år, men starter sin karriere som nissemor og svømmelærer. Tone elsker å lage løsninger som faktisk betyr noe for folk.

Dette er bare noen av dem som står på scenen på employer branding-seminaret på Vika kino 31. januar. Vi har early bird-pris frem til 15. desember og det kan derfor lønne seg å sikre deg din billett allerede nå.

Velkommen til en inspirerende dag med mye læring og inspirasjon og hvordan du kan lykkes enda bedre med utviklingen av ditt employer brand!

Les mer om konferansen og meld deg på her!