Content Marketing-dagen arrangeres i år for syvende gang. I år blir konferansen heldigital og produsert mer som en tv-sending bestående av en rekke korte forelesninger, intervjuer, case-presentasjoner og sofaprat, som du kan se når og hvor du vil.

Sendingen vil bli delt i fire deler. I den første delen, «Hvordan lage innholdsstrategier som virker?», får du se to foredrag og to case-presentasjoner fra noen av bransjens skarpeste.

Les mer om Content Marketing-dagen 2021 her.

Kim Nygaard fra Metro Branding vil snakke om en av tingene han brenner for, nemlig hvordan passer relevant innholdsmarkedsføring inn i et strategisk perspektiv. Kim vil gi deg en modell for god arbeidsmetodikk og vise deg hvordan du best mulig sikrer at innholdet gir virksomheten verdi – og ikke bare kunden. Bli bedre kjent med Kim under!


I den første delen av konferansen møter vi også Tord Sollie fra Mediacom. Han skal snakke om hvordan vi kan gjøre relevans til konkurransefordel, og hvorfor det er så viktig i din markedsføring. Tord byr også på noen råd og tips om hvordan du kan utvikle mer relevant innhold.

Etter dette får vi to case-presentasjoner der Marie Lunde fra Meny gir oss oppskriften på hvordan man bygger Norges største nettsted for mat. Marie vil også se på den samlede kommunikasjonseffekten og hvordan denne har gitt vesentlig og verdifull adferdsendring. Et av de viktige læringspunktene er hvor viktig det er å vinne kundene, ikke kjøpe dem. Møt Marie her:


Siste foredrag ut i denne første delen er Guro Istad fra Publicis Shift. Hun skal vise oss hvordan de har jobbet med Finansforbundet for å maksimere effekten av et digitalt innholdsløp. Guro gir oss noen verdifulle tips om viktigheten av å sette tydelige mål og styre etter disse.

Mot slutten av konferansens første del kommer det en deloppsummering fra Kim Nygaard og Pia Tryland i en sofaprat. Her drar frem de viktigste læringspunktene fra de ulike foredragene og binder det hele sammen.

De øvrige tre delene er, «Hvordan lykkes med innholdsproduksjon?», «Hvordan nå de ulike målgruppene?» og  «Viktigheten av kreativ distribusjon».

Nå har du mulighet til å kickstarte året med en skikkelig oppdatering av faget, og få et felles grunnlag for videre arbeid i hele markedsavdelingen.

Les mer om Content Marketing-dagen 2021 her!