22. mai skal det kåres nye vinnere i «Årets markedssjef»-kåringen til Kampanje, og juryen har nå plukket ut kandidatene som utgjør årets shortlist.

- Vi har hatt god bredde i kategoriene og hvor lenge de nominerte har stått i stillingen. Vi har også fått inn mange gode B2B-nominasjoner, noe som er spennende, sier juryleder Lise Tangen Hansen til Kampanje.

Nominasjonene til «Årets markedssjef» var i år mange og gode, og juryen har plukket ut 11 sterke finalister: John Andre Storebø (Fjordland), Hanne Kjærnes (Farmasiet), Ida Håvik (BankID BankAxept), Gard Robert Hasselstrøm (Obs Bygg), Herdiis W. Karlsen (Orkla), Hanne Lill Johnsen (Finn.no), Jacob Rolland (Kiwi), Jannicken Lampe (Ice), Lars Istre (Vipps), Alexander Nilsen, (Bama Storkjøkken) og Lena Borge (Kondomeriet).

- Nominasjonslisten viser at markedsføringsfaget blomstrer som aldri før, og at markedssjefen har flere verktøy enn noen gang. Det er en imponerende lang liste med ansvarsområder, så dette er alle kandidater som har en svært omfattende hverdag og som må ha kompetanse på en lang rekke områder, inkludert ledelse, bærekraft, produktutvikling, design og teknologi. Det er en stor prestasjon å bli med på shortlist i seg selv så jeg benytter anledningen til å gratulere alle de 11 på shortlisten, sier Lise Tangen Hansen.

I forbindelse med kåringen 22. mai vil juryen presentere finalistene, og gå nøye gjennom hvorfor hver enkelt av disse har nådd finalen. Her vil det være mye god læring for samtlige i salen, da juryen både vil se på nominasjonen, trekke linjer til kriteriene for prisen og se dette opp mot de kandidatene som har nådd finalen og hvilke resultater disse har oppnådd.

Denne presentasjonen vil forhåpentligvis være inspirerende, gi innsikt i juryprosessen og ikke minst aspirere til enda flere og godt gjennomarbeidede nominasjoner neste år. 

Les mer om arrangementet 22. mai her!

I tillegg inviterer Kampanje til et fagprogram fra 15:00-17:00 med med Ørnulf Johnsen fra det danske ledende byrået &Co, Trine Larsen fra Hammer & Hanborg, Mathias Friis fra DAYTWO, Catharine Mitlid og Camilla Halleraker fra Publicis Starcom, samt at vi får rykende ferske funn fra årets nordiske CMO-undersøkelse.

Etter fagprogrammet vil vi kåre vinneren av «Årets markedssjef 2024». Her vil vi også intervjue finalistene på scenen og høre om hva deres nøkkel til suksess er, samt deres tanker rundt den viktige rollen som markedssjef. 

22. mai er det med andre ord duket for en variert dag med nyttige innlegg og verdifull innsikt, samt ikke minst mulighet for å bli nærmere kjent med kandidatene til «Årets markedssjef».

Vi håper å se mange markedsførere og deres samarbeidspartnere på denne viktige dagen, der vi lager rammen for relevant godt innhold, nettverksbygging og fest på ærverdige Grand Hotel. 

Les mer om fagdagen og bransjefesten her!