Kampanjeskolen gjenåpner etter fjorårets suksess. I år kan kursdeltakerne vente seg å lære hvilke markedsføringstiltak som faktisk fungerer basert på foredragsholdernes egne erfaringer og resultater. 


Høy kvalitet og kjente merkevarer
Kursserien, som starter opp 28. september, tar for seg dagsaktuelle temaer som merkevarestrategi, content marketing og digitale trender, samt en grundig gjennomgang av de viktigste kunnskapene dagens markedsførere bør besitte. Blant foredragsholderne finner du kjente personer og sterke merkevarenavn fra bransjen. Foredrag fra Google, One Call, Harvest Magazine, Coca Cola Norge, DNB, Varner Ibrahimovic og Netlife Research er blant postene på programmet. I tillegg til dyktige nøkkelpersoner fra Starcom, LOS&CO og Høyskolen Kristiania. Sammen skal de dele hemmelighetene bak sine digitale suksesser.

 

-  I motsetning til de fleste andre fagseminarer, kan deltagerne på Kampanjeskolen høre hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Alt basert på foredragsholderne egne erfaringer, sier Arnt Christian Scheele, rådgiver og Head of Digital i LOS&CO.


Passer Kampanjeskolen for deg?
Å delta på Kampanjeskolen krever ingen spesielle forkunnskaper, men innholdet i kursene er spisset mot markedsførere, mellomledere og andre kommunikasjonsmedarbeidere. Allikevel vil også ledere på høyere nivåer i markeds- og eller kommunikasjonsavdelinger kunne ha faglig utbytte av å delta. Kampanjeskolen er en kursarena der du effektivt kan utvide egen faglig kompetanse. 


På spørsmål om hvem som bør delta på Kampanjeskolen svarer Scheele at alle som jobber med markedsføring, og som vil være oppdatert på det som skjer i dag og hva som vil skje fremover, vil ha god nytte av Kampanjeskolen.
- Kanskje først og frem de som jobber hands-on som markeds-koordninatorer og markedssjefer i mellomstore bedrifter, legger han til.

 Arnt Christian Scheele, rådgiver og Head of Digital i LOS&COArnt Christian Scheele, rådgiver og Head of Digital i LOS&CO.


Dette er temaene under årets Kampanjeskole

  • 28. september: «Merkevarestrategi - hva gjelder i den digitale tidsalderen?» Meld deg på her

  • 26. oktober: «Content Marketing 2.0 - Dette funker faktisk» Meld deg på her.

  • 29. november: «Dette må du kunne som markedsfører i dag» Meld deg på her.Kursserien er et samarbeid mellom Kampanje, LOS&CO, Starcom og Høyskolen Kristiania, og de fire aktørene har jobbet tett om å utvikle årets program.


- I år favner vi om viktige temaer som merkevarebygging, innholdsmarkedsføring og måling av effekt, som er viktige elementer i en markedsførers hverdag. Vi har hatt fokus på hva man bør kunne som markedsfører ved utarbeidelsen av årets tre sesjoner. Vi mener det beste er å gå på alle tre Kampanjeskolene for å få et så godt og bredt bilde som mulig, sier Nina Gade Tenvik, kommersielt ansvarlig i Kampanje.


Din digitale verktøykasse
I forbindelse med Kampanjeskolen vil foredragsholderne publisere faglige artikler, knyttet opp til kursenes tematikk, på Kampanje Premium. Dette vil være en serie artikler du som markedsfører kan bruke som verktøy i arbeidshverdagen. En slags digital verktøy kasse for dagens markedsfører. Her ligger også artiklene fra tidligere Kampanjeskoler lagret. Fere av disse er fremdeles relevante for dagens markedsførere, som «seks steg til viralsuksess», «dette er underbevisst markedsføring», «kampen om mediehjernen» og «slik blir du god på Facebook».


- Kampanjeskolen er en rimelig konferanse med høy kvalitet og gode, velkjente foredragsholdere, avslutter Tenvik.

Meld deg på Kampanjeskolen her