På del tre av digitalkonferansen Content Marketing-dagen 2021 vil vi høre foredrag og case-presentasjoner som tar for seg hvordan vi kan nå ulike målgrupper, som for eksempel Generasjon Z, beslutningstakere innen B2B og generelt smale eller uinteresserte målgrupper.

Først ut er Country Manager i Ipsos Norge, Nathalie E. Warembourg. Hun drar frem ferske tall og forteller oss hvordan vi treffer 18-25-åringene på best mulig måte.


Mussa Dagnew
 jobber i VG. På konferansen får du høre hvordan han med VG-lista og "Årets viktigste låt" jobbet for å treffe de unge gjennom samtaler med målgruppen og kreativitet.


Deretter får vi en case-presentasjon fra Katinka Grundseth og Ole Henrik Stubberud i Geelmuyden Kiese, når de forteller oss hvordan de klarte å nå en smal målgruppe med informasjon de har behov for, men ikke er interessert i.


Hvordan bruke content til å tette gapet mellom hva forbrukere tror og hva et brand egentlig gjør? Dette vil Marius Ramdahl i FUSE, Masha Scekic i PHD og Vibeke Holann i H&M fortelle om når de ser på hvordan du kan fortelle om et budskap alle snakker om, og deretter evne å skape effekt.


De to siste foredragene i del 3 vil ta for seg B2B-perspektivet. Først ut er Maren Qvale fra Metro Branding som forteller deg hvordan du bruker muligheten til å nå folk i en B2B-setting med omhu.


Til slutt får vi et internasjonalt perspektiv, når vi hører fra content-dronningen Carla Johnson! Hun vil se på hva som skal til for å lykkes med B2B-markedsføring fremover, og gi oss "B2B Marketing's Top 3 Trends for 2021"De øvrige tre delene du vil lære om er:

  • «Hvordan lage innholdsstrategier som virker?» 
  • «Hvordan lykkes med innholdsproduksjon?»
  • «Viktigheten av kreativ distribusjon».


Les mer om Content Marketing-dagen 2021 her!