4. september inviterer Kampanje til en halvdagskonferanse på Vika kino der vi gir deg verktøyene for å lykkes med e-handel i 2024. Les mer om konferansen her.

Konferansen bringer sammen noen av de skarpeste hodene i bransjen for å diskutere fremtiden innen e-handel, kundetilfredshet og sosiale medier. Her hører du blant andre:

Siri Børsum & Camille Juguet: Innovasjonsledere i skjæringspunktet mellom teknologi og kundeopplevelse

Siri Børsum og Camille Juguet fra Capgemini Invent vil ta scenen sammen for å utforske hvordan Generativ AI (GenAI) kan revolusjonere e-handel. Med Siri Børsums bakgrunn fra Google og Camille Juguets dype lidenskap for GenAI, vil de vise hvordan denne disruptive teknologien kan skape skreddersydde og minneverdige kundeopplevelser.

De vil dele innsikt i hvordan GenAI kan brukes for å ikke bare forbedre, men også transformere kundereisen, og tilby en skreddersydd kundeservice på en måte som tidligere var uoppnåelig. De vil også belyse de vanlige utfordringene bedrifter møter når de utforsker GenAI og dele strategier for å overvinne disse for å skape ekte konkurransefortrinn.

Alexander Naglestad & Kristoffer Johnsrud: Sosiale medier-taktikere og trendsettere

Alexander Naglestad og Kristoffer Johnsrud, grunnleggere av Ecommerce Marketing, representerer den nye bølgen av digitale markedsføringseksperter som har spesialisert seg på sosiale medier. I en alder av bare 16 begynte de å forme den digitale annonseringsverdenen, og har siden hjulpet bedrifter med å øke sin omsetning betydelig.

I sin presentasjon vil de bryte ned hemmelighetene bak suksessfulle TikTok-kampanjer, fra å forstå algoritmene til å skape innhold som resonnerer med brukerne. De vil gi deltakerne et innblikk i hvordan man tilpasser innhold til TikToks unike økosystem og hvordan man skaper annonser som ikke bare engasjerer, men også konverterer.

Ta del i fremtidens e-handel

Denne konferansen er en uunnværlig ressurs for deg som ønsker å forstå og mestre de nye digitale trendene som former fremtidens e-handel. Med en dyptgående tilnærming til innovasjon og kundetilfredshet, sammen med praktiske råd fra ledere i sosiale medier, gir konferansen deg verktøyene du trenger for å lykkes i en stadig mer konkurransedrevet markedsplass.

Bli med oss for å oppdage hvordan din virksomhet kan dra nytte av de nyeste teknologiene og markedsføringstrendene. Ikke gå glipp av sjansen til å transformere din e-handelsstrategi og kundetilfredshet med innsikt fra de fremste i bransjen.

Les mer om konferansen «E-handel i 2024» her!