Neste uke kan du møte og lære fra de beste når Kampanje Event og Talerlisten inviterer til digitalkurs i de viktigste sosiale medie-kanalene i 2021! Her får du seks videoforelesninger om å lykkes strategisk i sosiale medier, med fokus på kanalene TikTok, Instagram, Facebook og Snapchat.

Les mer om digitalkurset her! 

I tillegg vil tre av kursholderne være tilgjengelige for konkrete spørsmål på live Q&A: Instagram-ekspert Frida Marie Grande sitter klar på Zoom tirsdag 14:00, Carina Godou gir deg svar om TikTok onsdag 14:00, mens Facebook-ekspert Takin Kroop stiller opp neste torsdag 14:00.

Hvis du skulle være så uheldig å gå glipp av en eller flere av Q&A-sesjonene, så kan du få tilsendt opptak i etterkant.

Ta en sniktitt på kurset i videoen under:


Kurset er for deg som annonserer i sosiale medier og som ønsker å få et overblikk i hvordan kanalene fungerer alene og i samspill med hverandre, samt oppdatert innsikt i de nye funksjonalitetene. Blant de 110 deltakerne som allerede er påmeldte finner vi store og små mediehus, byråer, annonsører, offentlige virksomheter og frivillige organisasjoner.

De seks videoforelesningene på ca. 45 minutter hver blir sendt ut til alle påmeldte allerede førstkommende fredag (4. juni), slik at du får god tid til å se de før Q&A til uken! Foredragene vil være tilgjengelige i én uke.

Har du lyst til å lære av de beste og bli enda bedre på sosiale medier?

Les mer og meld deg på digitalkurset her!