Noen har hatt gleden av å høre Carla Johnson som keynote på «Content Marketing World» i USA, mens andre har vært på workshop med henne og lært enda mer. I år er vi derfor veldig stolte over å ha fått Johnson til Oslo både som keynote på «Content marketing-dagen» den 30. januar samt en eksklusiv heldags workshop, dagen før den 29.januar.

Etter å ha arrangert vår store content marketing-konferanse med fulle hus i seks år utvider vi dermed tilbudet i år ved å også tilby en workshop med nettopp «innholdsdronningen» Carla Johnson.

- Det virker som at hvor enn vi snur oss, så hører vi om merkevarer som gjør utrolige ting. Ta for eksempel Nikes fitness-app, Marriotts filmer som har gått viralt eller General Electrics historiefortellende kultur som setter nye standarder for markedsførere. Disse merkevarene setter forventninger for hvordan kommunikasjon og markedsføring vi bør bedrive. Men det er tøft å konkurrere med store merkevarer og astronomiske budsjetter som disse, og det føles som at vi aldri får muligheten til å virkelig konkurrere, sier Carla Johnson.

Det har gått mange år siden content marketing eller innholdsmarkedsføring slo ned som en bombe og debatten eksploderte i den norske reklame- og medieindustrien. Seks år senere er innholdsmarkedsføring blitt en naturlig del i markedsmiksen til norske annonsører.

- Det viser seg imidlertid at content marketing er en balanse mellom kreativitet og teknologi. Når vi går all-in med teknologi mister vi muligheten til å ta med merkevarens personlighet i ligningen. Og når vi er for kreative, blir det tøft å vise verdien av innholdet som vi produserer. Det er på tide å avsløre mysteriene rundt content marketing, fortsetter hun. 

Hvorfor workshop?
Tanken bak workshopen er å bruke en hel dag til å fordype seg innen innholdsmarkedsføring slik at man blir enda bedre i jobben man utfører hver dag og nettopp får mysteriene rundt Content marketing avslørt. I tillegg selvfølgelig å få muligheten både til å diskutere ulike problemstillinger med andre deltakere og ikke minst med Carla Johnson selv.

Her er det veldig gode muligheter for unik læring:  

  • Hvordan lage din egen innholdsstrategi
  • Hvordan snakke til publikumet ditt
  • Hvordan lage personas
  • Hvordan lage kundereisen samt hvordan du skal engasjere kundene underveis i denne
  • Hvordan du kan få inspirasjon fra store merkevarer og bruke det i din egen innholdsstrategi
  • Hvordan måle effekten av innholdsmarkedsføringen din og sikre at du oppnår optimal ROI

Vi har også tatt en prat med INMA leder Camilla Grund som har dette å tilføre.

-  Content marketing kan gjøre den store forskjellen i kampen om forbrukernes lommebok og hjerter. Gode markedsførere mestrer dette fagområdet - som bare vokser og vokser og blir viktigere og viktigere, sier Inma-sjefen Camilla Grund. 

På Content Marketing–dagen og workshopen får du både inspirasjon, forståelse og kunnskap om hva som skal til for å bli best.

Vi ønsker velkommen til en lærrerik dag, les mer og meld deg på workshopen her

Inma-sjefen:

Camilla Grund er sjef for Inma i Norge.