Vi byr på en gjentakelse av fjorårets utsolgte suksess og inviterer deg til å delta på vår halvdagskonferanse "Slik lykkes du med B2B-markedsføring" som finner sted 26. september på Vika kino.

Bli med oss på en inspirerende konferanse som vil gi deg de aller nyeste innsiktene og de mest effektive metodene for å oppnå suksess innen B2B-markedsføring!

Vi er stolte over å presentere Göran Sällvin, Head of Nordics hos LinkedIn Marketing Solutions, som keynote speaker denne dagen. Göran fokuserer hovedsakelig på å hjelpe B2B-selskaper med å bygge sterke merkevarer for sine nåværende og potensielle kunder samt ansatte. Med en lang og bred erfaring innen digital markedsføring og forretningsutvikling har Göran blant annet fungert som CMO hos Online Retail, salgssjef hos Google, og innehatt ulike roller hos Eniro.

Mens det er allment kjent at markedsføringsaktiviteter tilfører betydelig verdi til en organisasjon, er utfordringen ofte å bevise dette for ledelsen. Hvordan kan vi konkret dokumentere og overbevise om markedsføringens positive innvirkning på både inntekt og lønnsomhet? Enda viktigere, hvordan kan vi engasjere CFO-en og sikre deres støtte i vår felles reise mot å bygge sterkere merkevarer og mer lønnsomme bedrifter? Dette er spørsmål som Göran vil gi verdifulle perspektiver rundt i sin presentasjon.

Göran vil dele de ferskeste trendene og forskningen fra B2B Institute, og gi deg praktisk innsikt i hvordan du faktisk kan vise at markedsføring fremmer vekst i B2B-selskaper. Dessuten vil han vise deg hvordan du kan etablere samarbeid med CFO-en og ledelsen og oppnå intern forståelse og støtte for markedsføringsinvesteringer i din bedrift.

B2B-markedsføring er ikke fullkommen uten en solid strategi som fundament. Dette vil bli adressert av Magnus Strømnes Bøe, daglig leder hos Rocket. Magnus, som har over 20 års erfaring innen digital markedsføring, vil ikke bare dele tanker om viktigheten av en solid strategi, men også gi deg et praktisk malverk for å utarbeide en vellykket plan.

Magnus bringer med seg rik praktisk erfaring fra et variert utvalg virksomheter og har oppnådd betydelige resultater gjennom tett samarbeid med kundene. 26. september holdet han innlegget "Uten strategi i bunn er B2B-markedsføring bare hopp og sprett: Få malen for å lykkes" på Vika kino.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å styrke din B2B-markedsføringsstrategi og tilegne deg verdifull innsikt fra ledende bransjeeksperter og aktører. Vi gleder oss til å se deg på Vika kino den 26. september!

Les mer om konferansen "Slik lykkes du med B2B-markedsføring" her!